Здравей

Потребител:

Парола:




Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]




Новини 2020

ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 


 


Търси PHARMABG.NET



Онлайн

Гости: 3, Регистрирани: 0 ...

най-много онлайн: 171
(Регистрирани: 0, Гости: 171) на 27 авг : 22:00

Регистрирани: 215
Най-новият регистриран: pharmabg

Форуми

Редактори: admin , salvia, иван, Post to Facebook, pharmabg
Автор Отговор
admin
събота 29 май 2010 - 23:30:09
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956
  АНОНС

 
Случвало ли ви се е понякога всичко да върви по мед и масло? Събуждате се в прекрасно настроение, изпълнени с енергия. На работа разрешавате пробле­ми, които до вчера са ви се стрували непреодолими. Изпълнявате задълженията си без усилия. Спортувате леко и неуморимо. След вечеря не се отпускате като парцал пред телевизора, а разполагате с енергия дори за дискотека.

 
Без да знаете, вие сте били в Зоната - онова мистериозно, но реално състояние, в което мозъкът и тялото дават най-доброто от себе си. Как да задържим обаче това състояние задълго? Като ПОДДЪРЖАМЕ ХОРМОНАЛНИЯ СИ БАЛАНС чрез подходящо хранене - това е простият отговор на световноизвестния учен д-р Бари Сиърс.

 
Въз основа на ОТКРИТИЕТО НА ХОРМОНИТЕ АЙКАЗАНОИДИ, отличено с Нобелова награда, авторът разработва ясна и лесна за осъществяване СИСТЕМА ЗА ХРАНЕНЕ, с която:

 
поддържате умствената и физическата си енергия през целия ден

достигате оптимално тегло

  намалявате  до  минимум  опасността  от  диабет, атеросклероза, инфаркт, рак

подобрявате качеството на живота си.

 
Достигнала няколкомилионен тираж, „Зоната" прави достъпно за обикновения читател едно откритие 6 медицината с епохално значение за здравето на човека.

КНИГАТА СЪДЪРЖА ОЩЕ:

 
хранителните стойности на всички продукти

примерни съчетания на храни

голям дял рецепти



[ Редактирано вторник 01 юни 2010 - 06:53:35 ]

_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
събота 29 май 2010 - 23:45:44
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956
В книгата си има описание как точно трябва да си вземеш мерките и как да си изчислиш блоковете на ден. Не E трудно, трябва само кантар, сантиметър, молив и лист хатия.

Ако нямаш книгата можеш да използваш и калкулатора, който е на този сайт:

 http://www.drsears.com/ZoneResources/BodyFatCalculator/tabid/414/Default.aspx

_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
неделя 30 май 2010 - 12:06:25
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956
МЕНЮ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СУРОВИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ И ЯДКИ 
8 блока за целия ден 

закуска /7 ч/: 112 г извара, 1 суп.л-ца мед и 12 фъстъка 
2 блока 

обяд /12.30/: 112 извара, 1 домат, 1 чушка, 1/2 чаена чаша лук, 2/3 чаена лъжичка зехтин и 1 препечена филийка "Бонус". 
2 блока 

закуска /16 ч/: 1/2 чаена чаша кисело мляко и 6 фъстъка 
1 блок 

вечеря /19 ч/: 56 г извара, 1/2 чаена чаша кисело мляко, 3 чаени 
чаши нарязани краставици и 1 чаена лъжичка млени орехи. 
2 блока 

закуска /23 ч/: 1 чаена чашаварена тиква /жълта/, 56 г извара, канела и 6 фъстъка. 
1 блок

9 блока за целия ден 

закуска /7 ч/: 112 г извара, 1 суп. л-ца мед и 12 фъстъка. 
2 блока 

обяд /12.30 ч/: 112 извара, 1 сварено яйце, 1 домат, 1 
чушка, 1/2 чаена чаша лук, 1 чаша и 1/2 нарязана краставица, 2 чаени лъжички заливка, 3 маслини и 2 препечени филийки "Бонус". 
3 блока 

закуска /16 ч/: 1/2 портокал и 28 г сирене. 
1 блок 

вечеря /19 ч/: 1 чаена чаша кисело мляко, 56 г извара, 2 препечени филийки "Бонус" и 6 маслини 
2 блока 

закуска /23 ч/: 1/2 ябълка, 56 г извара и 6 фъстъка 
1 блок

 11 блока: 

закуска / 7 ч/: 168г изварае, 1 с.л-ца мед, 1 праскова, 18 фъстъка, чай или кафе без захар. 
3 блока 

обяд / 12.30 ч/ 3 чаени чаши маруля, 1 чаена чаша нарязани репички, 1/2 чаена чаша зелен лук, 3 маслини, 2 чаени лъжички заливка, 168 г извара и 1 препечена филийка "Бонус". 
3 блока 

закуска /16 ч/: 2 домата и 28 г сирене 
1 блок 

вечеря /19 ч/: Пастет от извара - 168 г извара, чушки, 1 ч.л. зехтин, копър или магданоз, чесън и две препечени филийки. 
3 блока 

закуска /23 ч/: 1 чаена чаша прясно мляко или 1/2 чаена чаша кисело, 1/2 чаена лъжичка настъргани бадеми 
1 блок

Фъстъците се консумират сурови.

Млякото трябва да е обезмаслено.

Заливката за салата се прави от зехтин и ябълков оцет - равни количества
 


МЕНЮ С ВАРЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ И ЯДКИ 

закуска: 90 г извара, 2 сварено яйце, 2 препечени филийки, 9 маслини, 1 домат, 1 чушка 
3 блока 

обяд: Салата от зелен фасул - към три чаши зелен варен фасул се прибавят 168 г извара, 1 л-чка зехтин, сол, счукан чесън и копър 
3 блока 

закуска: 6 фъстъка и 1/2 чаша кисело мляко 

вечеря: 115 г сварени картофи, 1/2 чаша лук, 1 ч.л. зехтин, 112 г извара и 1 яйце се запичат на фурн3 блока 

закуска: 1 ябьлка, 28 г кашкавал и 6 фъстъка 


САНДВИЧИ 

От предложените продукти се приготвят сандвичи, които се разпределят за целия ден. Добр е да се спазват определените за хранене часове. За предпочитане е да се намали хлябът и да се замести с плодове и зеленчуци. 

11 блока 

308 г пилешки пържоли, 16 филийки "Бонус", 1 чушка, 1 домат, 1 краставица, 1 ябълка, 42 фъстъка и 12 маслини.


_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
неделя 30 май 2010 - 12:09:07
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956
Закуска - 6:00 
3/4 чаена чаша извара обезмаслена 
3 маслини 
3/4 чаена чаша мюсли с канела 

Лека закуска - 10:00 
1/2 кофичка кисело мляко Пършевица 0,5% 

Обяд - 13:00 
Печено пилешко бутче - около 150гр. 
3 чаени чаши салата от домати и краставици 
10 череши 

Лек обяд - 17:00 
1/2 кофичка кисело мляко Пършевица 0,5% (другата половина) 

Вечеря - 19:30 
3/4 чаена чаша извара обезмаслена 
Леща (две чаени чаши леща сварени в 1,5 литра вода - абе леща, както си я правите за 4 ядения) 
1 чаена чаша салата 

Лека вечеря - 22:00 
Кефир - 200гр.

ОБЯД: 
1. 100г пилешки гърди, салата от 3 домата,3 чушки + 1 лъжичка зехтин и оцет. 
2. !00-тина грама пилешко месо, 3 чаени чаши варен карфиол, 2 домата, 2 чушки + 1 лъжичка зехтин. 
3. 100-тина грама телешко месо, 3 чаени чаши задушен зелен боб, подправен 3 л-чки заливка от оцет и зехтин, копър и чесън. 
4.100 г телешко месо + 3 чаши нарязани домати +1 лъжичка зехтин. 
5. 100г пилешко месо, задушено в три чаши лук+1 л-чка зехтин. 
6. 100 г телешка пържола с гарнитура + 3 варени картофа+3 чаени лъжички лека майонеза с горчица. 
7. 100г шунка, 3 препечени филийки "Бонус" и 3 печени чушки, подправени със заливка, смес от 1ч.л. зехтин+1 ч.л. оцет, може и +чесън

ВЕЧЕРЯ 
1. 120-130г печена скумрия, салата от 3 варени картофа/средни/ + заливка. 
2. Около 200г извара, 3 домата, 3 чушки, малко лук и 1ч.л.зехтин+оцет. 
3. 130г печена скумрия1 3 препечени филийки "Бонус", три кисели краставички +10-тина маслини 
4. 130г скумрия на салата с 1 1/2 чаша лук, 1 и 1/2 чаша мариновани гъби и 1 ч.л. зехтин. 
5. Пилешка пържола, салата от 6 чаени чаши нарязано зеле + 1ч.л.зехтин + оцет. 
6.130г печена пъстърва, 3 ч.чаши задушен спанак с 1 л-чка зехтин и малко чесън. 
7. 100г телешка пържола, 1 и 1/2 чаша консервирани гъби, 1 и 1/2 чаша лук, задушени в 1ч.л. зехтин.

Междинни закуски: 
1. 1ябълка, нарязана на кубчета, 60г извара и 6 фъстъка. 
2. 1/2 праскова, 1 препечена филийка "Бонус", намазана с 1 с.л извара+2-3 капки зехтин + 20 г шунка. 
3. 1 препечена филийка "Бонус" с тънък резен обезмаслено сирене и един домат+няколко маслини. 
4. 60 грама извара + няколко капки зехтин, или няколко маслини + 300 г краставица + 1 препечена филийка "Бонус". 
5. 2 супени лъжици овесени ядки, накиснати от вечерта +60 г извара + 6 фъстъка. 
6. Една чаша 200мг обезмаслено прясно мляко. 
7.Половин чаша кисело мляко. 
8. Едно твърдо сварено яйци, или два белтъка, две препечени филийки "Бонус" и една лъжичка лека майонеза. 
9. Омлет от 1 белгък, 30 г извара, 1/3 л-чка зехтин, сол, черен пипер + 2 препечени филийки "Бонус". 
10.


_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System


Back on top ^



'crystalx 1.1' by Joei. Original html theme by Nuvio. This theme also contains code by Wiedhodho.
Време за изпълнение: 0.0508 сек., 0.0098 от тях за заявки.