Форуми
| PHARMABG.NET :: Форуми :: Подкатегории :: НОВИНИ ОТ МЕДИИТЕ |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| БТА - ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ | ||
| Отиди на страница << |
![]()
|
|
Редактори: admin salvia, salvia
|
| Автор | Отговор | ||
| admin salvia |
| ||
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53съобщения: 1590 | Анонимен написа ... Абе Мими, ти от Марс ли падаш, ......... Виж сега, да те светна! Забелязвам, че вече сте си станали близки, но на тази колежка ú казваме Мери, а на една друга - Мими! Правя това уточнение, за да ти отговори тази, която питаш: "ти от Марс ли падаш", а не някоя друга! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Споделете във Facebook_______________________________________________ Злото триумфира, когато добрите не правят нищо | ||
| Най-отгоре | | ||
| маг мм |
| ||
Мария Велинова![]() Регистриран потребител #407 Регистриран: неделя 18 юли 2010 - 09:01:10съобщения: 20 | Анонимен написа ... В голяма грешка си Мими, но ти се радвам. Да ти имах ентусиазма. Във всеки случай "приложихме го много пъти" не е отговор. Кажи поне един. А за мен, няма проблем, приложи го, тъкмо ще влезе поне един път в приложение. Всъщност точно това явно ще му е приложението, да разчиства лични сметки от тези, в чиито ръце е към момента, да всява страх и внушение за послушност и заглушаване на всяко друго мнение. Защо не предложиш да ме блокират? Как си позволявам въобще да имам мнение )).Уважаеми г-н Анонимен! Вие явно ме познавате! Няма лошо - добре щеше да е и аз да Ви знаех кой сте - Комуникацията щеше да е по-лесна и по-ползотворна! Имам няколко примера в посока на регионалните КЕК и спазване на ДАП, но държа да ги оглася и споделя извънанонимно! Как така ще ви блокират?! Кой ще ми се радва тогава?! ![]() Опастността да се използва ДАП и Кодекса за "лични сметки" я има! Но това е риск от несъвършенствата на демокрацията! Зависи в чий ръце е попаднала регионалната КЕК. При нас тази опастност е сведена почти до "0". Председател на регионалната КЕК е колега, олицетворение на професионализъм, принципност, етика и морал! Пък , да Ви кажа, след толкова много проверки от страна на РЦЗ, РИОКОЗ, НЗОК,РЗОК,ИТ, ИАЛ...и други знайни и незнайни войни - радетели на ...по-добре е да не продължавам. Току виж още "екстри" ще си докарам! ![]() Можете да имате мнение- това е Ваше право още от времето на Търновската Конституция! Говорим за това, кой как споделя това мнение и дали не повтаря някоя от - Шестте грешки на човека: 1. Заблудата, че личният напредък се постига чрез потъпкване на другите; 2. Склонността да се тревожим за неща, които не могат да бъдат променени или поправени; 3. Твърдението, че нещо е невъзможно, защото ние не сме способни да го направим; 4. Отказът да оставим настрана дребнавите си предпочитания; 5. Пренебрежението към развитието и усъвършенстването на духа и липсата на навика да четем и да учим; 6. Опитите да натрапваме на другите своите убеждения и своя начин на живот.! Това е казал колегата Марк Тулий... -имейл- -- на този имейл споделям тайни и явни ентусиазми! Магистър по Фармация моят блог -> ЛИНК моите аптеки-> ЛИНК | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << |
![]()
|