Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]
Новини 2020

ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
 


 


Търси PHARMABG.NETОнлайн

Гости: 7, Регистрирани: 0 ...

най-много онлайн: 171
(Регистрирани: 0, Гости: 171) на 27 авг : 22:00

Регистрирани: 215
Най-новият регистриран: pharmabg

Форуми

PHARMABG.NET :: Форуми :: Подкатегории :: КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ :: МАРЕШКИ НЕ СПИРА....
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Фалшиви рецепти за 1 милион, изплатени на Марешки
Редактори: admin , salvia, иван, Post to Facebook, pharmabg
Автор Отговор
admin
неделя 24 юли 2011 - 10:19:12
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956
Стиковката "Кирил Йорданов — Марешки" минава през чувал фалшиви рецепти за 1 милион
Парите минават през една от „касичките” в Община – Варна, втори братовчед на аптекаря Веселин Марешки. Вместо рецептите да тръгнат към прокуратурата, Общината плаща на аптекаря. Преди предстоящите местни избори режисирания сценарий цели балотаж „Кирил Йорданов – Веселин Марешки”, като договорката вече е в ход - прочулият се с купуването на гласове, да играе задкулисно за Кирил Йорданов. Другият в купения мач – общинският председател на ДПС – Варна Янко Станев вече тръби из коридорите на общината: „Победихме от първия тур!”.

 След като ГЕРБ сътвориха политическото си фиаско не само в морски, но и национален мащаб с издигането на Кирил Йорданов като тяхна ПАРТИЙНА кандидатура за кмет – четвърти мандат, купуването предварително на изборния мач, продължава с нечуван цинизъм.

Аптекарят Веселин Марешки, който се прочу в цялата страна със схемата си за купуване на гласове чрез евтини лекарства, вече е в договорка и сделка както с Кирил Йорданов, така и с новите му чорбаджии от ГЕРБ.

Целта на предварително уговорения мач е стигайки се до балотаж, това да бъде „Кирил Йорданов – Веселин Марешки”.Марешки толерирано от властите и полицията ще бъде оставен да купува на воля гласове, за да успее да налее колкото се може в „общата мелница” с известния като Боядисаният в морската столица – Кирил Йорданов.

Сделките под масата с Павел Димитров от ГЕРБ и аптекарят вървят още от зимата.Демонстрираната иначе „ненавист” един към друг – Марешки – Йорданов, е просто евтин театър, целящ да прикрие циничния пазарлък.

Впрочем, топлата връзка между Веселин Марешки и Кирил Йорданов стартира от 2000 година, разкри afera.bgТогава аптекарят пристига в Община – Варна с цял чувал фалшиви рецепти, искайки да бъдат изплатени. По онова време ДКЦ-тата са в обсега на общината.Тогавашният зам-кмет по финансите Димо Стоев е категорично против финансовата операция. Първоначално и кметът Кирил Йорданов демонстрира категоричен отказ за аптекаря.

Но... нещо се случва между двамата, нещо, което определя обрат по отношение на фалшивите рецепти.Използвайки командировка на финансиста Димо Стоев в столицата, кметът Кирил Йорданов нарежда на движещата този отрасъл в общината служителка Г. рецептите на Марешки да бъдат оправени.Г. звъни на финансовия зам-кмет Димо Стоев и уплашено го алармира, че вместо да тръгнат към прокуратурата фалшивите рецепти трябва да бъдат платени по нареждане на кмета.

„Ако го направиш ще те уволня!”, изревава от столицата по телефона Стоев, бесен, че е използвана командировката му за да се играят порочни упражнения зад гърба му.Г. проплаква: „Ами той и кметът каза, че ще ме уволни, ако не го направя!”Поставена между чука и наковалнята Г. моментално излиза в отпуск и изключва телефона си, за да избяга от ситуацията.

„Рецептите” обаче са оправени
и без нейното участие и въпреки категоричното несъгласие на финансиста Димо Стоев.Стойността им е за окооло 1 милион лева и парите минават през една от „касичките” на Общината, лице, което се оказва и втори братовчед на Веселин Марешки. Той и до днес е важна фигура в Общината.

Така аптекарят тръгва „напред” с един милион лева.Днес Марешки е „агентът под прикритие” на кръга на Кирил Йорданов, който този път излиза на битка за четвърти мандат като партийна кандидатура на ГЕРБ.Привидната игра на „конкуренти” вече е изчислена и калкулирана, за да се стигне до удобния балотаж „Марешки – Йорданов”.

Любопитно е, че за Марешки подкрепа вече дадоха „Нова сила”, свързвана с Алексей Петров. А кандидатурата на Кирил Йорданов еднолично бе избрана от Бойко Борисов.

Едно от последните скандални упражнения на Веселин Марешки, толерирано от кмета Кирил Йорданов, бе свързано със скандалния опит да бъде овладян от Марешки терена на логопедичната детска градина в Морската градина. Засега обаче решението в местния парламент така и не минава, въпреки натиска на кмета и Янко Станев.

Историята на тази скандална сделка и как Марешки строи в Морската градина, въпреки че има заповед за забрана за това, както и защо кметът се прави на глух и ням – очаквайте в разследване на afera.bg

Afera.bg
[ Редактирано неделя 24 юли 2011 - 10:25:00 ]

_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
неделя 24 юли 2011 - 10:21:36
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956

Добави коментар към горната статия ^_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
сряда 03 август 2011 - 20:08:21
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956

 
Дата: 03-08-2011 19:30


„Имаме дупе да променим Варна!”, ревна аптекарят Марешки, който до този момент като общински съветник промени единствено финансовото си положение. Якото „дупе” разпространи и идиотски проучвания, които трябваше да внушат, че той и Кирил Йорданов отиват на балотаж. Всъщност, купеният балотаж, който те неистово целят, тъй като отдавна играят зад гърба на варненци. И докато Марешки се вижда вече като изтъргувал балотажа, държавата даде Морската градина на общината, където аптекарят строи НЕЗАКОННО, под смълчания полглед на кмета Кирил Йорданов, който издаде иначе заповед за забрана на строежите там. Веселин Марешки, около когото във Варна, когато настъпят избори се лепи куцо, кьораво и сакато заради парите, които ръси, обяви на пресконференция напълно безумни уж „проучвания”, с които трябва да се внуши предварително разиграната схема между ГЕРБ, Кирил Йорданов и аптекарят. Предварително купеният мач предвижда Боядисаният и Аптекарят да отидат на балотаж и естествено Кирил Йорданов да бие.Заради това задкулисно стиковане, Марешки ще бъде оставен да купува безпрепятсвено по предишната схема с рецепти за евтини лекарства, а и вероятно както го заснеха твкамерите на предните избори - направо с камарата пари върху бюрото в офиса му.Ченгета, прокуратура и власт ще му ръкопляскат, тъй като Цветанов и Борисов също са и в играта, правейки своя партийна кандидатура Кирил Йорданов.Според цифричките на Марешки резултатът от изборите щял да бъде такъв:

Кирил Йорданов - 29.5%.
Веселин Марешки с 18.5%.
Неделчо Михайлов с 9.4%.
Добромир Джиков, с 8.2%,
Борислав Гуцанов, със 7.4%.
Данаил Папазов - 5.4%,
Янко Станев - 5.3%
Димитър Карбов - 3.3%
.„Друг“ - 13%.

Аритметиката на аптекарят, който стартира мангизите си с чувал фалшиви рецепти за 1000 000 още през 2000 година, изплатени с нареждане на кмета Кирил Йорданов, е напълно олигофренска.

Първо, защото за ужас на някои изброени, те изобщо няма да успеят да се ригистрират според новия убийствен изборен закон за коалиции и инициатевни комитети.Очевидно обаче повечето играчи, които бързат да дават пресконференции, изобщо не са чели закона, иначе вместо да измислят цифри, щяха да четат и да слагат мокри кърпи по челата си, че нямат почти никакви шансове да се регистрират за местните избори.Марешки, естествено, няма да има такъв проблем.За него очите ще са широко затворени, защото той е удобният и иеобходим „противник” на Кирил Йорданов – Боядисаният.Между изброените имена от Марешки половината пък изобщо няма да се кандидатират, а в аритметиката му не са споменати изключително знакови кандидатури, за които печалният аптекар изобщо още не подозира. А те така ще объркат сметките, че ще стане мазало.

Джиков, който обиколи де що има политическа централа, все още се надява някой да го издигне за кмет. Даже почти е повярвал, че Станишев ще му хареса цвета на вратовръзката.

Ами ако номерът не мине? Какви осем процента и какви пет лева? Янко Станев, който е с влошено психично състояние може да сънува 5,3% пък в някой друг живот.Но дори и нечвасовият аптекар е напълно наясно, че във Варна ще има балотаж. Което ще докара Боядисания до делириум и разбира се до дупето на Марешки.Марешки имал дупе да промени Варна.И като как точно?Като общински съветник Марешки единствено крещя, псува, ляга на носилки и прави неистови скандали само и само, за да направи „своето”. И успя, в интерес на истината, в голямата част на финансовите си щения и сделки.Нещо повече, благодарение на областния управител от ГЕРБ Данчо Симеонов, който трябва да отиде незабавно на прокуратура, заради подписа си за даден държавен апартамент, нарушавайки закона, на говорителката полицията Калинка Пенчева, разписа и концесия за плажа на Кабакум в полза на аптекарят.Там Марешки си построи хасиенда на плажа и с типичната му арогантност си вдигна краката върху иначе „временно преместваемата постройка”.

Марешки НЕЗАКОННО построи и сграда и в Морската градина, въпреки че има забранитгелна заповед на кмета Кирил Йорданов да се строи в Морската градина.

Посреднощ обекта до Делфинариума е опасан с черни високи пана като ограда и се е строило само през нощта. Кметът естествено си затвори очите, никакъв контрол не можа да спре парите на Марешки и изобщо Боядисаният, ако утре Марешки започне да строи точно под прозорците на кметския кабинет, Кирил Йорданов вероятно ще му оближе… сладоледа.Иначе точно днес дълржавата даде Морската градина на общината. И сега Марешки може да построи в нея и публичен дом, ако му мине сделката с логопедичната градина. Тепърва ще излизат подробности за разкешването в местния парламент – колко пари и на кого.Иначе Марешки щял да промени Варна.Боже, какъв въпиющ цинизъм!Човекът, който си мисли, че може да купи всичко и всеки, само за да задоволи неконтролируемите си комплекси, говори за морал и чистота на управлението на града.Иначе около него са се накачулили една юрта зинали с разтворени шепи „юнаци” – маргиналите „нова сила”, ВМРО нам кое си, някакви 50 отцепили се седесари, които купените медии се убиха да оповестяват като „разцепването на сините във Варна”.Че какви сини във Варна бе, ало! Я имат общо 1200 човека, я не. Като сложиш, че избора им е между Николай Недков на Славчо Христов и братът на Янко Станев, „демократите” могат да се застрелят сами.И „разцепването” им почти никого не вълнува, защото са един смешен измислен файтон, който ако вкара общо 2-ма съветника, трябва да им се вдигне паметник.

Впрочем, Марешки изобщо не го интересуват тия разни партийки. Той си знае силата. И тя е в пачките.

Още повече, че този път даже и няма от какво да се притеснява. Полиция, МВР, ДАНС, Цветанов, Борисов и прокуратура колкото повече гласове купи, толкова повече ще му ръкопляскат.Защото всъщност точно аптекарят, който ще опорочи тотално изборите, е тяхната възможност да избутат Кирил Йорданов до балотаж. А нататък …Нататък обаче май ще стане цапано дупе с тиква.И за Боядисания. И за Аптекарят. И за Дебелия.Защото варненци до последната секунда са непрогнозируеми.Позорът на ГЕРБ с циничните договорски с лице като Аптекарят и Кирил Йорданов задминаха и най-алчните бакали.Марешки, Кирил, Дебелия и компания обаче тепърва ще берят ядове с онова, което са дробили на гърба на варненци. И то няма да остане скрито, въпреки тоталното разкешване по медии.Какво ще правите?, попитан бил един от „приятелския кръг”, а той отговорил свински цинично: „Както винаги” и направил типичния жест с показалеца и палеца на ръката, търкайки ги един в друг.Те си мислят, че могат да купят изцяло изборите.Да видим дали варненци ще им позволят.

Afera.bg[ Редактирано сряда 03 август 2011 - 22:30:09 ]

_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
сряда 03 август 2011 - 20:59:09
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956

Добави коментар към горната статия ^_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
петък 05 август 2011 - 14:37:28
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956
Марешки я подкара нагло!

Дата: 05-08-2011 12:44
 
Във всички аптеки на Марешки в морската столица лъщи снимката му с пропаганден лицемерен текст, който кани наивниците да му се набутат в портфейла. Текстът и снимката на Марешки, който залива всичките му аптеки, въпреки че е незаконно, алармира читател на afera.bg

  "Ако Вие или Ваши близки сте имали проблем с настаняването на децата си В детските градини и ясли, ако сте пенсионер или социално слаб и искате потребителската такса Във Варненските общински здравни заведения да отпадне, аз, Веселин Марешки, като независим кандидат за кмет Ви заявявам, че това са само част от проблемите на гр. Варна, които мога да реша. Ако одобрявате тези мои идеи, обадете се в предизборния ми щаб или във всяка една аптека „ Марешки" в гр. Варна."

 
Се е изтипосал „независимият” удобен противник от купения мач с Кирил Йорданов във Варна.Същият, който обещава социални придобивки за ясли и детски градини, алчно прави всичко възможно за да лапне Логопедичната детска градина в Морската градина. Въпреки тлъстите бонуси до този момент номера му в местния парламент не минава.

Очевидно го чакат да изтръска още по-дълбоко чувала.
Полицията естествено спи, защото Цветанов е първият, който е опънал ЦИНИЧЕН ЧАДЪР над Марешки. Afera.bg[ Редактирано петък 05 август 2011 - 14:46:32 ]

_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
admin
петък 05 август 2011 - 14:47:57
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956

Добави коментар към горната статия ^_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
маг мм
петък 12 август 2011 - 09:31:13
......

Регистриран потребител #407
Регистриран: неделя 18 юли 2010 - 09:01:10
съобщения: 43
Варна е на път да се прослави с най-богатия и неподкупен кмет.
Та кой да е този човек?! Има само един
ad.gif

Но така ,без бой няма да му се даде сегашният градоначалник smile.png


Марешки и кметът се сдърпаха предизборно:


Марешки и кметът се сдърпаха предизборно


Сн.: Sofia Photo Agency
 

Сряда, 10 Август 2011 14:03
(128)   (27)  
Предложението на общинския съветник Веселин Марешки в дневния ред на 36-тото заседание на местния парламент да влезе точка, с която да се забрани на кмета Кирил Йорданов да подготви обществена поръчка за поддържане на улиците в морската столица, породи вербална престрелка между двамата. Градоначалникът нарече изказването на аптекарския бос "класически изборджийски случай" и "опаковка без съдържание". Според Йорданов поръчката вече е обявена и той дава гаранции за нея. "Няма тази администрация и този Общински съвет да избират изпълнителя. Но следващият кмет ще има механизъм, с който да работи", поясни той.

Марешки нарече отношението на кмета към съветниците надменно и на свой ред обвини градоначалника в предизборно изказване и опит за агитация. Бизнесменът обясни, че гаранциите, за които говори Йорданов, са хубаво нещо, но варненци вече не им вярват. В подкрепа на думите си той изброи редицата нерешени проблеми, които стоят пред града. Речта на Веселин Марешки беше последвана от изказване на кмета, който каза: "Господин Марешки, хубаво започвате, но не винаги знаете как да завършите".


[ Редактирано петък 12 август 2011 - 09:42:20 ]
Най-отгоре
admin
петък 12 август 2011 - 09:39:37
admin=salvia.... моите мнения са си мои лични


Регистриран потребител #1
Регистриран: четвъртък 20 ноември 2008 - 21:27:53
съобщения: 2956Добави коментар към горната статия^_________________________________________

Моля, посетителите да кликнат по един път на рекламата, за да поощрят този сайт!

препоръчано

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Как изобщо бихме могли да притежаваме каквото и да било?
В най-добрият случай сме само временни собственици
на играчките си за кратък отрязък от време.

=======
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System


Back on top ^'crystalx 1.1' by Joei. Original html theme by Nuvio. This theme also contains code by Wiedhodho.
Време за изпълнение: 0.0752 сек., 0.0131 от тях за заявки.